Kopalnica je prostor, kjer se pogosto nahajamo in dobro je, da je ves čas vsaj nekoliko ogrevan. V njej se tako bolje počutimo ter tudi udobneje. Električni kopalniški radiatorji so nam pri tem lahko v veliko pomoč, saj jih ponavadi uporabljamo kot dodatno ogrevanje. Lahko pa jih uporabljamo tudi v obdobjih, ki so prehodna. To je takrat, kadar imamo centralno ogrevanje povsem izključeno. Pomembna je njihova regulacija delovanja ter tudi varčevanje z energijo. Ker so lahko izjemno lepi tudi na pogled, imajo električni kopalniški radiatorji tudi estetsko vlogo.

V kopalnici in podobnih prostorih pa za udobje uporabljamo še marsikaj drugega

Niso pa samo tovrstni radiatorji pripomoček k temu, da nam je v tovrstnih prostorih kar se da udobno. Ste morda že slišali kdaj ta Ecofloor? Verjetno ste in tudi veste, da je to grelna preproga, ki je najbolj razširjen sistem električnega talnega ogrevanja, ki je tako zelo priljubljen pri ljudeh, ki so radi moderni ter uživajo v udobju, ki ga jim ponuja dom. Tovrstne grelne preproge polagamo na estrih, pri tem pa uporabljamo finalno talno podlogo, ki je lahko keramika, granit ali kaj podobnega. Ecofloor je potrebno pred samim polaganjem finalne talne podloge zaliti v izravnalno maso ali pa jo enostavno premazati z ustreznim lepilom.

Ecofloor ima številne prednosti

Tovrstne preproge se ponašajo s številnimi prednostmi. V ospredju so tako enostavna montaža, ki ne vključuje nobenih večjih gradbenih del ter izjemno nizki investicijski stroški. V današnjem času sta to zmagovalni kombinaciji, ki prepričata še tako skeptično osebo.

Kategorije: Oprema