Če se odpravimo na dopust, ki bi ga radi izkoristili za kakšno novo adrenalinsko doživetje, je smiselno že vnaprej premisliti, katere aktivnosti bomo izbrali. Še posebej, če se odpravljamo v Posočje, ki velja za center takšnih aktivnosti pri nas. Ponudbe je namreč preprosto preveč, da bi si lahko privoščili vse, kar omogočajo številni ponudniki tovrstnih storitev.

Obvezna doživetja

Če smo v Posočju, ne smemo izpustiti spusta po Soči. Posebej posrečena možnost je raftanje na Soči, ki je najbolj priljubljena dejavnost med obiskovalci turističnih krajev ob reki. Raftanje na Soči je kot nalašč za družine in skupine, ki oddih preživljajo skupaj – le malokatera aktivnost uspe tako dobro povezati večje skupine skozi druženje in zabavo. V vsakem primeru gre za obvezno doživetje, ki mora biti na spisku.

Seveda raftanje na Soči ni vse, kar omogoča reka. Zelo priljubljene so tudi druge oblike spustov, na primer kajak. Pametno se je pozanimati, kaj vse je mogoče, da ne boste kaj zamudili.

Posebna doživetja

Posebno izkušnjo gotovo predstavlja skok s padalom. Za skok v tandemu cena ni posebej visoka, prav tako ni posebnih zahtev, zaradi katerih tega doživetja ne bi mogel izkusiti praktično vsak. Prav tako za skok v tandemu cena in ponudba odpirata idealne možnosti za darilo ter presenečenje za adrenalinske odvisnike. Let nad slikovito dolino Soče in okoliškimi alpskimi vršaci je vsekakor adrenalinsko doživetje, ki mu ni para. Tudi, če bi bila za skok v tandemu cena veliko višja, bi bilo vredno izkoristiti edinstveno možnost med dopustovanjem v Posočju!

Kategorije: Storitve