Masaža ni le sredstvo za sprostitev, temveč lahko v mnogih primerih deluje blagodejno na različne fizične in psihične tegobe. Že klasična masaža sprošča telo in odpravlja stres, na ta način pa lahko vpliva tudi na kakšne opaznejše težave, čeprav ima v prvi vrsti sprostitveno funkcijo. V ponudbi mnogih masažnih salonov pa so tudi napredne storitve, ki so namenjene terapiji. Posebej priljubljeni sta Brownova terapija in refleksoterapija. Kranj pa je eno izmed tistih mest, ki združuje te in druge storitve v udobnem masažnem salonu z usposobljenimi maserji.

Brownova terapija

Ta vrsta terapije cilja na zdravstvene težave in ni toliko namenjena sprostitvi, čeprav seveda zagotavlja tudi ta učinek. Kratek tretma že v manj kot eni uri sprosti telo in duha, predvsem pa odpravlja napetosti in posledice stresa. Brownova terapija je učinkovita v mnogih primerih tudi pri konkretnih težavah in poškodbah. Lahko se izvaja celo za akutne poškodbe, na primer zvin gležnja, zelo dobro pa se obnese pri celi vrsti čustvenih in podobnih stisk. Pomembno je le, da je terapija izvedena pravilno in celovito, ter da tretma sledi postavljenemu načrtu.

Refleksoterapija

Med storitvami masažnih mojstrov v Kranju izstopa refleksoterapija, ki za svoj učinek izkorišča edinstveno zgradbo stopal. Refleksoterapija Kranj je odlična izbira za tiste, ki želijo preko masaže stopal sprostiti celo telo in odpraviti različne težave, ki se jih lahko dotaknemo skozi refleksna področja na stopalu. Kot dodatna metoda zdravljenja se uporablja pri vseh vrstah tegob, predvsem pri bolečinah v vratu, križu in hrbtenici, bo pa refleksoterapija Kranj pomagala tudi pri mnogih drugih težavah.

Kategorije: Storitve