Triglav je zavarovalnica z dolgoletno tradicijo, ki za socialno varnost svojih zavarovancev skrbi že vrsti let. V svoji ponudbi vam ponuja različna zavarovanja, med katerimi je tudi Triglav nezgodno zavarovanje. Nekateri so sicer mnenja, da je nezgodno zavarovanje še en dodatni strošek in metanje denarja stran, vendar temu to ni. Z nezgodnim zavarovanjem namreč poskrbite tako za vašo varnost kot tudi za varnost vaših najbližjih.

Nezgode ni mogoče predvideti, še manj pa njenih posledic. Če se konča zgolj z zlomom roke, smo lahko veseli, če na drugi strani pomislimo na mnoge težje poškodbe, ki lahko življenje popolnoma spremenijo. Triglav nezgodno zavarovanje v tem primeru poskrbi, da vas posledice nezgode ne bi preveč finančno obremenile in lahko nadomesti primanjkljaj v prihodku. Dodatne odškodnine v primeru težjih poškodb kot je invalidnost, pa so vam lahko v veliko pomoč pri prilagajanju na povsem nov način življenja. 

Dodatno zdravstveno zavarovanje Vzajemna vam ponuja številne ugodnosti

Ali ste kdaj pomislili na to, da so stroški zdravljena lahko visoki tudi po več tisoč evrov? Dokler imamo urejeno osnovno in dodatno zdravstveno zavarovanje so sicer te skrbi odveč, v nasprotnem primeru pa nas lahko zdravljenje drago stane. Če ste zaposleni, potem vam osnovno zdravstveno zavarovanje plačuje delodajalec, sami pa morate poskrbeti še za dodatno zdravstveno zavarovanje. Eno od teh je dodatno zdravstveno zavarovanje Vzajemna, ki vam ponuja tudi nekatere dodatne ugodnosti.

V splošnem velja, da je mesečna premija pri vseh zavarovalnicah enaka, saj je dovoljen le zakonsko določen 3 % popust, ki ga zavarovalnice lahko ponudijo tudi v obliki različnih ugodnosti. Če sklenete dodatno zdravstveno zavarovanje Vzajemna pri izbranem ponudniku preko spleta, potem bo vaša mesečna premija za 3 % nižja. Ob sklenitvi ste deležni tudi številnih ugodnosti v članstvu Varuh zdravja, v obliki darilnih kartic, prejmete pa še majico in USB ključek.

Kategorije: Splošno