Peleti so postali izredno priljubljeni, saj so cenovno dokaj ugodni in omogočajo kvalitetno ogrevanje doma. Če so včasih pelete uporabljali zgolj za kaminske peči in kamine v dnevnih sobah, jih lahko dandanes brez težav uporabite tudi v zato primerno predelani klasični kurilni peči. Če si jih želite kupiti po razmeroma ugodi ceni, pa bodite pozorni na napis akcija peleti

Napis akcija peleti lahko zasledite na različnih prodajnih mestih. Velika prednost peletov je ravno ta, da jih prodajajo povsod in da so vedno izredno ugodna. Kupite jih lahko tudi če nimate primernega kurilnega prostora za spravilo. 

Peleti niso občutljivi

Zelo velika prednost peletov je ravno ta, da niso občutljivi na vlako in mokroto. To je zato, ker so pakirani v plastične vreče. Zato jih imate lahko pospravljene tudi v vlažnem prostoru in se ne bodo uničili. 

To lahko opazite tudi na vsakem prodajnem mestu, kjer so poleg oglasa akcija peleti zložene priročne vreče peletov, ki jih lahko vsakdo brez težav naloži v svoj avtomobil in odpelje domov. 

Dostava drvi po ugodni ceni

Ko se s ponudnikom dogovarjate za nakup drvi za celotno kurilno sezono, se morate prepričati o tem, da bo dostava resnično primerna. Cena, ki jo za drva postavijo ponudniki, namreč ni vse. Drva na paleti so edini primeren način, ki ga morate kot kupec sprejeti, saj paleta ščiti spodnji sloj drvi pred vlago. 

Če niste prepričani, da boste dobili drva na paleti, raje pokličite in povprašajte prodajalca. Preden drva naročite, je nadvse priporočljivo preveriti, kako so drva shranjena in kako bodo prišla do vas.

Pametna vprašanja so ključna

Ko torej pokličete ponudnika, morate biti pripravljeni. Ali so drva na paleti zagotovo ne bo edino vprašanje, ki ga boste postavili. Pomembne bodo tudi informacije o dovozu in času dostave. 

Na tak način bodo vaša drva na paleti zagotovo pravočasno prišla do vas. 

Kategorije: Splošno