Kateri je najboljši prenosni računalnik za igričarje? Navdušenci nad računalniškimi igrami bodo gotovo v en glas pritrdili, da so to modeli iz serije ASUS ROG. Ta je namreč pisana na kožo prav igričarjem, ki pri uporabi računalnika od naprave zelo veliko pričakujejo – sodobne igre so izjemno zahtevne in tekoče delujejo le na računalniku z vrhunsko konfiguracijo, poleg tega pa je treba pri poganjanju iger zagotoviti tudi bogato splošno izkušnjo. ASUS računalniki vsekakor ponujajo vse to, pa tudi še kaj več si lahko obetamo.

Surova zmogljivost za najzahtevnejše uporabnike

Največ seveda šteje zmogljivost vgrajene strojne opreme. Igričarski prenosniki znamke ASUS na tem področju gotovo ne bodo razočarali, saj najdemo v njihovi notranjosti nadvse impresivno zbirko naprednih komponent. Na prvem mestu je seveda kombinacija procesorja in grafične kartice – najboljši modeli so opremljeni s procesorji Intel Core i7 novejših generacij, medtem ko za procesiranje grafične vsebine skrbijo grafične kartice Nvidia. Piko na i surovi zmogljivosti doda delovni pomnilnik, ki dosega kapaciteto vse do 32 GB! Seveda ima napreden prenosnik iz serije ASUS ROG tudi druge opreme na prav tako visokem nivoju, omeniti gre predvsem še velik PCIe SSD pogon.

Neprekosljiva splošna izkušnja

Surova zmogljivost ni dovolj, da bi se lahko povsem potopili v svet računalniških iger. Seveda je pomembno, da igre dobro delujejo, a tudi druge odlike igričarskega računalnika pridejo še kako do izraza. Na srečo lahko ASUS računalniki ponudijo tudi to. Prenosniki iz serije ASUS ROG so zelo bogato opremljeni s periferno opremo, predvsem z odličnim zvočnim sistemom, razločnim in hitro odzivnim zaslonom, osvetljeno tipkovnico in z raznimi možnostmi razširitve. Omenimo še to, da so računalniki ASUS ROG atraktivno oblikovani in nasploh kakovostno izdelani, s tem pa zagotavljajo popolno zadovoljstvo skozi dolga leta uporabe.

Igričarski ASUS računalniki gotovo ponujajo neprekosljivo izkušnjo pri igranju računalniških iger. Upravičeno so prva izbira zahtevnih uporabnikov te vrste.

Kategorije: Splošno