Sodobni avtomobili so povsem nekaj drugega, kot smo vajeni iz preteklosti. Ne gre več toliko za jeklene konjičke, ki bi jih morali jezditi, temveč za kočije, v katerih si lahko privoščimo luksuz vseh vrst. Čeprav povsem samovozeči avtomobili še niso zavzeli naših cest, so sodobni avtomobili nadvse napredna vozila, v katerih najdemo marsikaj. Predvsem pa kombinacija premišljenega dizajna in tehnoloških domislic zagotavlja popolno udobje in užitek v vožnji v vseh razmerah – to dokazuje Ford Kuga, ki v novi generaciji prinaša vse, kar mora imeti Ford avto.

Ford Kuga je kompakten športni terenec, torej se že po tem uvršča med najbolj zaželene in priljubljene izbire na trgu. Sodobni športni terenci so namreč zelo vsestranski, še posebej kompaktni, ki se odlično obnesejo na mestnih ulicah. Kuga združuje vse, kar je pričakovati od takšnega avtomobila. Robustna zasnova se skriva pod elegantno karoserijo, največje prednosti pa se skrivajo pod pokrovom motorja in v notranjosti potniške kabine. Vsi sistemi so prilagojeni tako, da zagotavljajo optimalno izkušnjo pri vožnji, ne glede na to, ali gre za prijeten družinski izlet ali pa vsakodnevno vožnjo na delo.

Kot vsak sodoben Ford avto ima tudi Kuga kopico tehnoloških rešitev, ki bodo dokončno prepričale še tiste, ki niso bili že takoj prevzeti nad vrhunskih dizajnom avtomobila. Ford Kuga ima zavidljive vozne lastnosti, ki se odlično obnesejo v vseh pogojih, številne domiselne inženirske rešitve pa naredijo ta Ford avto zelo suveren tudi v situacijah, kjer bi se voznik sicer počutil nekoliko negotovo. Posrečena kombinacija teh lastnosti pomeni čudovit občutek v vožnji, kar je pri avtomobilu najpomembnejše.

Kategorije: Storitve