Storitve estetskega zobozdravstva so vedno bolj priljubljene, saj sodobni pristopi zagotavljajo učinkovitost ter enostavnost postopkov, pa tudi ugodne cene. Tudi bolj celoviti pristopi, ki vključujejo ortodontske posege, so v estetskem zobozdravstvu zelo učinkoviti – na primer pri poravnavanju zob s pomočjo fiksnega ali snemnega zobnega aparata.

Invisalign zobni aparat

En izmed odličnih pripomočkov, ki jih nudi sodobna ortodontska ponudba, je Invisalign. Svetovno znana rešitev je končno prispela tudi v slovenske ordinacije, zato je pravi naslov za Invisalign Ljubljana. Gre za prozoren snemni aparat, ki je kot nalašč za tiste, kise želijo izogniti invazivnim posegom in moteči opremi. Invisalign Ljubljana poskrbi za hitro rešitev težav s položajem in rastjo zob – slikanje in priprava aparata potekata digitalno, brez pretirano invazivnih posegov, tud aparat sam je povsem nemoteč. V skoraj vseh primerih, ki terjajo uporabo zobnega aparata, pride v poštev Invisalign. Ljubljana med zobozdravniki nudi veliko izbire, morda pa je možno to ponudbo najti tudi v drugih krajih.

Beljenje zob

Ena izmed ključnih in najbolj priljubljenih storitev estetskega zobozdravstva je zagotavljanje belega nasmeha. Sodobna oprema se je na tem področju izkazala za zelo učinkovito, saj je danes beljenje zob povsem enostavno, zelo hitro, predvsem pa daje opazne rezultate z dolgotrajno obstojnostjo. Poznamo več posegov, ki pridejo v poštev – nekateri so seveda osnovni, cenovno ugodni in zadovoljivo učinkoviti za tiste, ki nimajo previsokih pričakovanj, na voljo pa so tudi zelo celoviti posegi, ki zagotavljajo popolno belino. V vsakem primeru je beljenje zob zelo ugodno, sploh če storitev primerjamo s katerimi drugimi iz ponudbe estetskih zobozdravnikov.

Kategorije: Nasveti