Znamka Karcher je znana po vrhunskih čistilnih napravah in pripomočkih, s svojo ponudbo pa cilja predvsem na profesionalne uporabnike, ki potrebujejo tovrstno opremo za opravljanje svoje poslovne dejavnosti. A nič manj prepričljiv ni hobi program, ki kakovost, enostavnost in učinkovitost čiščenja prinaša tudi običajnim gospodinjskim uporabnikom, in to po dokaj ugodni ceni.

Univerzalni čistilci za ugodno ceno

Zanimivo je, da je za Karcher visokotlačni čistilec cena presenetljivo ugodna – prav takšne univerzalne naprave so namreč najbolj uporabne pri čiščenju domačega gospodinjstva. Že za manj kot 100 evrov bomo v ponudbi našli odlične naprave, ki omogočajo enostavno visokotlačno čiščenje. Pravzaprav za visokotlačni čistilec cena pogosto pomeni tudi okretnost in enostavnost uporabe – najcenejši čistilci so manjši in enostavnejši, kot nalašč za občasno domačo uporabo.

Že v nižjem cenovnem razredu je moč najti široko ponudbo in tudi kar nekaj precej zmogljivih naprav. Za visokotlačni čistilec cena že v rangu do 200 ali 300 evrov ponuja vrhunske opcije, ki bodo navduševale z učinkovitim delovanjem skozi dolga leta svoje življenjske dobe.

Specialne naprave za čiščenje doma in okolice

Karcher se izkaže tudi s ponudbo nekaterih naprav, ki so prilagojene posebej določenim opravilom. Pometalec Karcher bo na primer brez težav opravil tudi z večjimi površinami, ki bi jih ročno pometali dlje časa. Predvsem pa bo v tem primeru pometalec Karcher seveda zagotovil bistveno enostavnejše delo in boljše rezultate.

Tudi pometalec Karcher je na voljo po presenetljivo ugodni ceni. Naprave, ki so namenjene domači uporabi, se najdejo že za manj kot 100 evrov, in spet že v nižjem cenovnem razredu ne manjka zelo prepričljivih naprav. Tisti, ki bi radi učinkovito opravili z večjimi ali zahtevnejšimi površinami, pa imajo na voljo napredne pometalce, ki so s ceno dobrih 200 evrov še vedno nadvse ugodni.

Hobi program Karcher vključuje še številne zelo uporabne čistilne naprave. Te so večinoma tudi cenovno dostopne in kot nalašč za uporabo v običajnem gospodinjstvu!

Kategorije: Ostalo