Za drsna vrata se ljudje običajno odločijo, ker za odpiranje in zapiranje ne potrebujejo veliko prostora. Njihovo drsno okovje omogoča, da se odpirajo drsno in bočno, kar zagotavlja optimalen izkoristek prostora. To pa ni edina prednost drsnih vrat, saj so nam danes na voljo tako različni materiali, modeli in mehanizmi odpiranja, zaradi česar jih lahko popolnoma prilagodimo našim potrebam ter željam in tako poskrbimo za popolno udobje bivanja.

 

Drsna vrata se lahko odpirajo ročno, ali pa avtomatsko, kar pomeni, da se odprejo samodejno, ko se približamo senzorjem gibanja. Avtomatska vrata so dobrodošla rešitev v trgovskih centrih, poslovnih prostorih in povsod tam, kjer je velika pretočnost ljudi. Pri izbiri drsnih vrat so nam na voljo tudi različni materiali in različne možnosti izvedbe. Najbolj pomembno je, da nam lahko ponudniki drsnih vrat izdelajo vrata po meri, pri čemer se lahko odločimo med lesenimi ali pa steklenimi izvedbami.

 

Avtomatska vrata nudijo uporabnikom najkvalitetnejše udobje

 

Vrata so sestavni del vsakega objekta, saj skozi njih vstopamo v prostor, oziroma predstavljajo prehode med posameznimi notranjimi prostori. Ločimo notranja in zunanja vrata, pri čemer se med seboj razlikujejo tudi po mehanizmu odpiranja oziroma zapiranja. Če iščete vrata, ki bi se samodejno odpirala s pomočjo senzorjev gibanja, potem so najboljša izbira avtomatska vrata. Le ta nudijo uporabnikom najkvalitetnejše udobje, varnost in zanesljivost.

 

Pred izbiro avtomatskih vrat je pomembno, da izberemo najboljšo rešitev za dano situacijo. Izbira je odvisna med drugim tudi od mesta vgradnje, kar pomeni, če iščete najboljšo rešitev za bivalni prostor, trgovin, bolnišnico ali banko, je potrebno upoštevati ogromno različnih dejavnikov. Že pred vgradnjo se je potrebno zavedati, da nam lahko napačna izbira povzroči le težave in tudi ogromno nepotrebnih stroškov. Posvet s strokovnjakom na tem področju zato nikoli ni odveč, če želimo da naša avtomatska vrata delujejo brezhibno svojemu namenu.

Kategorije: Splošno