Električna kosilnica je lahko izredno majhna in priročna. To je njena glavna prednost, pred ostalimi kosilnicami, ki so veliko bolj zmogljive. Kdor ima doma veliko zelene površine, bo seveda izbral zmogljivejšo kosilnico. Električne kosilnice so primerne za tiste, ki jo ne uporabljajo veliko in si želijo hitro pokositi manjši del trate. 

Električna kosilnica je s svojo velikostjo idealna za prenašanje na različne lokacije. Ker je kompaktna jo bomo enostavno pospravili v prtljažnik svojega avtomobila ter jo s seboj odnesli povsod, kjer bomo morali hitro poskrbeti za pokošeno in lepo zelenico. 

Električna kosilnica ima le eno slabost. Deluje namreč na električni kabel in tako za njeno delovanje vedno potrebujemo vir električne energije, brez katere smo žal nemočni in kosilnice ne moremo uporabljati. 

Stihl MS 362 za žaganje srednje debelih dreves

Stihl MS 362 je odličen pripomoček za vse profesionalne uporabnike žag in ostalih gozdarskih pripomočkov. Takšno motorno žago uporabljajo profesionalci, ki vsakodnevno pregledujejo drevje v državnih gozdovih in ga po potrebi odstranjujejo. Ker ima žaga izredno močan motor in je veliko bolj zmogljiva kot navadne motorne žage, se z njo nikakor ne more rokovati nekdo, ki je začetnik. 

Stihl MS 362 je revolucionarna, saj njen motor deluje na inovativen koncept ter se lahko pohvali s profesionalnim sistemom, ki optimalno blaži vibracije med žaganjem. Profesionalni gozdarji, ki v enem dnevu požagajo veliko dreves i se tako vsakodnevno soočajo z velikimi vibracijami, potrebujejo takšno motorno žago, ki bo poskrbela za čim boljše delovne pogoje. 

Stihl MS 362 bo zaradi svojih enkratnih lastnosti poskrbela, da uporabnik vibracij skorajda ne bo občutil in se bo tako po opravljenem napornem delu, veliko bolje počutil. Vibracije namreč lahko ohromijo celotno telo in so izredno ne zdrave. Vsakdo, ki želi poskrbeti za dobro počutje svojih zaposlenih, ji bo omogočil delo le z najboljšimi pripomočki, ki so na voljo na slovenskem trgu. 

Kategorije: Splošno