Ford Galaxy je vozilo, ki opredeljuje potovalno izkušnjo s prilagodljivo razporeditev sedežev vse do sedem ljudi. Zlaganje sedežev navzgor in navzdol s pritiskom na gumb vam omogoča funkcija preprostega zlaganja sedežev in to skupaj s funkcijo električnega dviga.

Vozilo ima dovolj prostora za sprostitev, potniška kabina je zelo udobna in dobro opremljena. 

Vozilo ima kombinacijo vrhunske kakovosti, elegantni in sodobni videz in najnovejšo tehnologijo.

Izrazita in aerodinamična oblika, ki ima tekoče poteze, dinamičnimi detajli in inteligentni dizajn je druga beseda za Ford Galaxy.

Notranjost vozila Ford Galaxy je mirna, prefinjena in prostorna. Kontrolni gumbi, tehnologija, prostor za shranjevanje je vse na dosegu roke. Ne smemo pa pozabiti na kakovostne materiale, ki dopolnjujejo vsako podrobnost.

Ford pa ni pozabil niti na varnost pešcev v prometu. Z napredno tehnologijo zazna premike in gibe pešcev, ter tako zagotovi njihovo varnost in tudi voznikovo. Pri nakupu vozila imate na izbiro devet barv. 

Suv vozila je drugo ime za terenska vozila. Proizvajalci vozil vam ponujajo osvežen dizajn, osupljivo raven udobja, brezžična povezljivost, naprednejši sistemi za pomoč vozniku in vso napredno tehnologijo. 

Suv vozila so načeloma terenska vozila, kar pa ne pomeni, da si njihovi vozniki ne zasluzijo napredne tehnologije. Vozila imajo navigacijski sistem, povezavo z mobilnim telefonom, naprednejši varnostni sistem z kamerami, parkirni senzorji, tempomat in tako naprej.

Prtljažni prostor je prostoren in prilagodljiv. Po navadi merijo okoli 500 litrov, lahko pa ga tudi prilagodite, lovci za svoje ulove in podobno.

Multifunkcijski volanski obroč vozniku pomaga ohraniti  nadzor nad vozilom. Na volanu najdete tipke za upravljanje z pametnim sistemov, ogrevanje, prednastavitev hitrosti in se bi lahko naštevali. 

Suv vozila niso poprej izdelovala vsa avtomobilska industrija, ampak le nekatere tovarne. Nekaj let nazaj so bile zelo moderne limuzine, nato so trg osvojili manjsi avtomobili, potem so prisli na vrsto karavani. 

Avtomobilska industrija se razvija in povpraševanje je vedno znova drugačno. 

 

Kategorije: Splošno