Računalniki nas danes spremljajo na vsakem koraku tako v zasebnem kot v poslovnem svetu in na tem področju lahko v zadnjih letih spremljamo nenehen razvoj. Ta nas je pripeljal tako daleč, da je ponudba računalnikov tako pestra, da je izbira pravega včasih zelo težka. Pred nakupom je zato pametni vedeti, zakaj bomo računalnik uporabljali, saj so nam danes na voljo različne serije namiznih računalnikov, med katerimi so vedno bolj priljubljeni gaming računalniki.

Igranje računalniških igric zahteva izjemno zmogljive računalnike, ki morajo imeto močne procesorje, in grafične kartice. Izjemno zahtevnih igrica tako ni mogoče igrati z običajnimi namiznimi računalniki, saj vam slika hitro zamrzne. Za to so potrebni gaming računalniki, ki vas bodo navdušili s svojo hitrostjo in izjemno ločljivostjo slike, zaradi katere se boste počutili kot v resničnem svetu. pri tem pa ne pozabite tudi na dodatni opremo kot so prilagojena tipkovnica, miška ali slušalke.

ZenBook prenosniki navdušujejo s svojim elegantnim videzom

Verjetno ste že vsi kdaj slišali za blagovno znamko Asus, ki je v svetu računalništva rangirana zelo visoko. Gre za proizvajalca, ki slovi po kakovostnih in nadvse zmogljivih prenosnikih, ki so namenjeni širokemu krogu uporabnikov. Njihov razvoj pelje v različne smeri. Na eni strani k zmogljivim gaming prenosnikom in na drugi strani k majhnimi, zmogljivimi in vizualno privlačnimi prenosnikom, med katerimi je tudi serija prenosnikov poimenovana ZenBook.

Glavna prednost prenosnikov je, da omogočajo mobilnost, zato tudi proizvajalci vse bolj težijo k temu, da so na eni strani lahki in hkrati tudi čim bolj zmogljivi. Eden takšnih prenosnikov je tudi Asus ZenBook, ki je podobne velikosti kot A4 zvezek in je ultra lahek tako, da ga lahko pospravite v vsako elegantno torbico. Bistveno pri vsem tem pa je, da zaradi tega ne boste prikrajšani pri njegovih zmogljivostih, saj vam kljub svoji majhnosti nudi vse kar potrebujete.

Kategorije: Splošno