Če si želite kvalitetne dodatke in naprave za vaš avtodom ali katerokoli drugo počitniško vozilo, potem je vrhunsko podjetje Truma najbolj primerna izbira za vas. Njihovi izdelki se ponašajo z najvišjo ravnjo kakovosti in uporabnosti. Izdelki so narejeni iz najboljših materialov, zato je njihova uporabnost in življenjska doba zelo dolga.

Kdaj se je podjetje Truma začelo razvijati? 

Podjetje Truma je pričelo svoj razvoj že v 70ih letih prejšnjega stoletja. Čeprav pa so tisti čisto prvi začetki prišli na plano leta 1949 in od takrat je Truma razvila  uspešno mednarodno podjetje, ki je še vedno v družinski lasti, ki uspešno posluje in predstavlja veliko in močno konkurenco vsem podjetjem, ki se ukvarjajo z enako ali pa podobno proizvodnjo.

Že v samem začetku se je Truma trudila izdelovati izdelke najvišje kakovosti, saj so strmeli k temu, da bi njihovi uporabniki bili čim bolj zadovoljni z njihovimi izdelki in storitvami. 

Odlična podpora strankam in koristni nasveti

Podjetje Truma želi svojim strankam nuditi občutek domačnosti, saj si želijo da bi jih njihove stranke spremljale in vprašale za kakršno koli informacijo glede njihovih storitev in izdelkov. Za vsa vprašanja in informacije so vam strokovnjaki iz podjetja Truma vedno na voljo. Kontaktirati jih je možno preko elektronske pošte, telefona ali pa kar osebno. 

Podjetje Truma svojim strankam izkazuje hvaležnost tako, da strankam nudijo super ugodnosti in ponudbe. Da so izdelki Truma res kakovostni in eni izmed vodilnih dokazuje to, da jih strokovni tisk redno ocenjuje z najboljšimi ocenami glede njihovega poslovanja in izdelkov. Z izdelki Truma zagotovo ne boste mogli zgrešiti, prav tako pa ste vložili denar v izdelke, ki imajo dolgo življenjsko dobo.

Vse njihove izdelke si je mogoče ogledati na njihovi vrhunsko dodelani spletni strani, kjer so prikazane njihove storitve in izdelki, prav tako pa nudijo tudi opis storitev in izdelkov za lažje odločanje pri nakupu. 

Kategorije: Splošno