Vozila Iveco so odlična in primerna za različne namene. Iveco bus nudi potnikom maksimalno udobje in poskrbi za popolno varnost vseh, ki so na avtobusu. Tudi vozniki so izredno zadovoljni, saj jim vozila Iveco omogočajo popolno optimizacijo stroškov, kar je za avtoprevoznike zelo pomembno. Poleg tega pa jim omogočajo poenostavitev vsakdanjih rutinskih voženj, kar je tudi velik napredek. 

Vsak Iveco bus ima sposobnost, da zaradi svojih zelo naprednih tehnologij, ki vsebi združujejo eleganco, modernost in hkrati tudi praktičnosti, vsako potovanje spremenijo v nepozabno in zanimivo izkušnjo. Zanimivi so tudi zaradi inovativnega sloga in dizajna, skupaj z novo osvetlitvijo in integracijo LED osvetlitve. Vsakdo, ki se odpravi na izlet z avtobusom namreč pričakuje, vrhunsko doživetje, kar mu Avtobusi Iveco zagotovo dajo. 

Iveco bus omogoča ekološko vožnjo

Veliko modelov avtobusov je izdelanih z mislijo na okolje. Vozila izredno onesnažujejo zrak, ki ga dihamo, česar se pri Ivecu dobro zavedajo. Tako lahko avtoprevozniki zase kupijo tak Iveco bus, ki ne bo povzročal onesnaževanja. Kakovost zraka in hrup sta težava po vsem ozemlju. In ker primestni promet prizadene celotna urbana območja, saj vozila, ki sodelujejo v primestnem prometu, povezujejo obrobje s središčem mesta, je izbira plina v tem sektorju ključnega pomena. 

Pomemben dejavnik sta tudi doseg in prevožena razdalja na dan. Zemeljski plin z bistveno prednostmi pred električnimi avtobusi ima njihov razmeroma omejen doseg. Velika mesta lahko koristijo dobro ravnovesje med mestnim središčem, ki ga zagotavljajo električni ali CNG avtobusi, primestna območja pa nudijo CNG avtobusi. 

Avtobusi z možnostjo nizkega vstopa

Poleg tega moramo izpostaviti tudi Iveco bus avtobuse z nizkim vstopom, ki so prava izbira za primestne proge zaradi njihove vsestranskosti: na daljših progah imajo večjo kapaciteto sedežev, medtem ko nizkopodni odsek omogoča hitrejši potniški tok in lažji dostop potnikom z omejeno mobilnostjo. Vsak model njihovih avtobusov ima svoje prednosti, ki jih uporabniki radi izkoristijo. 

Kategorije: Splošno