Nadstreški oziroma zunanji prostori pod streho lahko služijo številnih namenom. Lahko so tudi na primer kot odlična rešitev za preživljanje časa zunaj hiše ali stanovanja. Sicer pa se nadstrešek najpogosteje predstavlja v vlogi parkirnega mesta ali v vlogi odlične zaščite vhoda hiše oziroma katerega koli drugega objekta.

Leseni nadstreški pa so obenem tudi izjemno dekorativno ter izgled zunanje okolice hiše še bistveno polepšajo. Takšna vrsta nadstreškov je lahko izdelana po meri ali pa je tovarniške izdelave oziroma narejena serijsko pri zanesljivih ponudnikih na https://zaze.si/nadstreski.html

Serijsko izdelani nadstreški leseni

Nadstrešek iz lesa je torej lahko naročen po meri naročnika, po drugi strani pa ga lahko že kupite izdelanega. Pri serijsko oziroma tovarniško narejenih nadstreških je konstrukcija samega elementa izdelana že vnaprej. To v praksi pomeni, da so izbor materialov in dimenzije vnaprej določeni pa tudi omejeni.

Serijsko izdelani nadstreški leseni so lahko postavljeni tudi pod okriljem izkušenega strokovnjaka.

Nadstreški iz lesa narejeni po meri

Po drugi strani pa so še posebej dobrodošli nadstreški leseni, ki so izdelani po posebnih merah. Tudi takšen nadstrešek je lahko povsem samostoječ ali pa vpet v steno obstoječe zgradbe. Glede na samo vrsto strehe pa imamo možnost, da se odločamo med enokapnimi, dvokapnimi ali pa  večkapnimi nadstreški iz lesa.

Ključne prednosti lesenih nadstreškov

Izdelava lesenega nadstreška je v primerjavi za nadstreškom iz kovine precej preprosta pa tudi oblikovno prilagodljivejša. Prav tako so nadstreški leseni tudi izjemno lep okras prav vsakega dvorišča. Morebitna popravila nadstreška iz lesa so praviloma precej lažja od popravil kovinskega nadstreška. Posledično pa tudi precej cenejša.

Čeprav je življenjska doba lesenih nadstreškov krajša v primerjavi s kovinskimi, pa je zato njihovo vzdrževanje bistveno bolj preprosto.

Naročilo ročno izdelanega lesenega nadstreška

Če vas mika, da bi tudi pri  vas doma postavili izjemno privlačen nadstrešek iz lesa, ponudnika cenovno dostopnega ponudnika lahko najdete na spletu.

Kategorije: Splošno