Za poletni čas ženske najpogosteje oblečejo veliko lahkotnejša oblačila. Tunika je na primer odlična izbira, prav tako so izjemno dobrodošle tudi daljše poletne obleke. In kaj je boljše, lepše, privlačnejše? V resnici oba kosa. Pomembno je le, da ga ženska dobro kombinira še z drugimi kosi oblačil, obutve pa tudi z modnimi dodatki, kot je na primer torbica.

Tunika že od nekdaj kraljuje v garderobah vseh predstavnic nežnejšega spola, in to ne glede na to, ali so močnejše postave ali pa je njihovo telo popolnoma izklesano. Pomembno je le, da si ženska izbere primerno velikost in ustrezen kroj. Ključno vlogo pri izbiri takšnega kosa oblačila pa ima zagotovo tudi sam barvni odtenek.

Pisane ter enobarvne tunike in daljše poletne obleke

Tako tunika kot daljša poletna obleka se lahko na prodajnih policah znajdeta v številnih barvnih odtenkih, vzorcih, z različnimi motivi. Če želite v poletnem času prikriti nekaj na novo pridobljenih kilogramov, je morda najboljša izbira oblačila v eni barvi. Odlično bi se na primer obnesla črna, vendar za poletni čas ni ravno najbolj dobrodošla barva. Tudi bela ni primerna, saj je velika verjetnost, da s takšno izbiro barvo ne boste uspeli skriti vse svoje odvečne kilograme. Kaj pa zelena, rumena, morda oranžna ali pa rdeča?

Pisanim tunikam in pisanim oblekam na sploh pa se je bolje izogniti tedaj, kadar ste močnejše postave. Takšna oblačila za poletje so veliko ustreznejša za ženske z vitkejšo postavo.

Tunika in poletna obleka z modnimi dodatki

Še posebej mikavna pa je na primer enobarvna tunika ali obleka, ki je posuta s kakšnimi barvnimi biserčki oziroma kamenčki. Takšen kos poletnega oblačila pa je že bolj namenjen za nekoliko bolj slavnostne dogodke, kot je na primer poroka.

Ne glede na to, ali se boste poleti odločili nositi predvsem tuniko ali pa daljšo poletno obleko, je zagotovo najpomembneje, da se počutite udobno, prijetno pa tudi samozavestno.

Kategorije: Splošno