Čeprav si križarjenja predstavljamo kot uživaško razvajanje za bogataše, so nekateri programi res zelo poceni, ponudbe pa zelo privlačne. To je še posebej res, če velja za kakšno križarjenje akcija, ki zniža ceno na zelo dostopno raven. Z nekaj potrpežljivosti, prilagodljivosti in sreče pa je moč najti tudi cenovno ugodne ponudbe za luksuzne destinacije, na primer Bahame!

Poceni na luksuzne destinacije

Za križarjenje Bahami predstavljajo poseben luksuz, saj gre za čudovito otočje v Atlantskem oceanu, ki je hkrati dovolj blizu Združenih držav Amerike in drugih okoliških držav, da je turistično zelo dobro razvito. Idealna destinacija za križarjenje torej! Pomisleki, da so za križarjenje Bahami predragi, so do neke mere upravičeni – običajno so ponudbe res precej drage, treba pa je upoštevati še to, da križarjenja običajno potekajo iz ameriških pristanišč, torej je treba v lastni režiji organizirati še pot do tja in nazaj. Ena možnost so čezoceanska križarjenja, ki pa seveda niso cenejša, temveč nasprotno.

Če pa poteka za križarjenje akcija, postanejo dosegljivi tudi Bahami. Takšne ponudbe je treba najti, saj je možnost, da bi nanje naleteli kar naključno, žal precej majhna. Največ sreče obljublja brskanje po spletu, kjer imajo ponudbo predstavljeno praktično vsi ladjarji, pa tudi številne agencije. Prav pri teh bo najbolj verjetna za križarjenje akcija. Obstajajo celo orodja, ki glede na vnesene želje prebrskajo ponudbo različnih ladjarjev in prikažejo ponudbe, razporejene po ceni. Na ta način postanejo za križarjenje Bahami bistveno bolj dostopni, saj lahko v trenutku pregledamo ponudbo številnih ponudnikov in hitro izbrskamo posebej nizko ceno.

Kategorije: Storitve