Masaža je več kot čutom prijetno doživetje. Je tehnika zdravljenja, umirjanja in sproščanja celega telesa. Premalo se zavedamo koristnih učinkov masaže, ki jih ima le ta na telo. Z masažo stimuliramo živce, mišice, organe in sploh celo telo, kar se, seveda, odrazi na duševnem področju. Zdravi čustveno napetost in stres.

Masaža Maribor je kraj, kjer se človek sprosti in si nabere novih moči. Po napornem dnevu se masaža še kako prileže. Masaža Maribor je na voljo v trenutkih, ko telo to potrebuje.

Masaža v Mariboru ponuja različne vrste masaž, paleto možnosti glede na želje in potrebe posameznika.

Refleksna masaža stopal

Zaradi učinkov, ki jih ima na telo refleksna masaža stopal, se telo počuti bistveno bolje. Razlog za dobro počutje so sproščenost, umirjenost in boljša prekrvavljenost telesa, ki avtomatično dviguje dobro razpoloženje. Pri menstrualnih bolečinah in glavobolu pa je telesu prijaznejše zdravilo kot protibolečinska tableta. Blagodejno vpliva tudi na prebavne težave in krče v mišicah.

Refleksna masaža stopal je posebno koristna tudi po večji športni obremenitvi, saj intenzivno razbremeni tako sklepe kot mišice, ki so pri športu obremenjeni. Veliko tekačev se odloča za refleksno masažo stopal, saj je razbremenitev obremenjenega dela telesa zelo pomembna za ohranjanje vitalnosti in aktivnosti. Koristna je za lajšanje težav z bolečinami po športni aktivnosti ali dolgotrajnejšem stanju na nogah, dolgi in naporni hoji ter pri nekaterih bolezenskih stanjih.

Refleksna masaža stopal je zdrav in prijeten zaključek dneva. Z njo stopalom povrnemo tisto, kar so nam ona dajala čez dan – hojo skozi življenje.

 

Kategorije: Storitve