Menjava stekla poteka tako, da se serviserji najprej dodobra seznanijo z blagovno znamo in z modelom našega telefona. Le tako lahko strokovno pristopijo k menjavi. Ko jih torej pokličemo, jim moramo povedati omenjene osnovne podatke, da nam lahko pomagajo. Če ne vemo, kateri model telefona imamo, sam bodo oni povedali, kjer lahko dobimo želeni podatek. Dobro je, da jasno povemo, kaj točno ne deluje. Ali so težave na ohišju ter ali telefon prikazuje sliko ali ne. 

Menjava stekla bo hitreje stekla, če bodo serviserji že vnaprej vedeli, kaj je narobe s telefonom, saj bodo tako lahko bolje pripravljeni. Včasih se zgodi, da ne delujejo več kontrole na dotik, čeprav je s steklom na videz vse v redu. Tudi v takem primeru morajo serviserji izvesti menjavo, saj se je očitno pojavila na steklu določena napaka. 

Menjava stekla je potrebna tudi v primeru, da se telefon ne odziva več. Če opazimo neodzivnost telefona je priporočljivo, da ga odnesemo na servis, saj nam bodo tam znali pravilno pomagati. 

iPhone servis lahko obiščemo zaradi napake na kameri

iPhone servis veliko posameznikov obišče tudi v primeru, da opazi nepravilno delovanje kamere oziroma fotoaparata. Kamera je za nekatere uporabnike ključnega pomena, saj se predvsem mladostniki neprestano fotografirajo in snemajo. Pametni telefoni nudijo vse več aplikacij, s katerimi lahko ustvarimo različne videoposnetke ali fotografije, ki jih nato lahko objavimo na socialnih omrežjih. 

iPhone servis nam bo pomagal tudi če nam bo počilo steklo pri kameri, kar se velikokrat zgodi, če nam telefon pade na tla. Če ima kamera počeno steklo, ne bomo mogli več fotografirati ali snemati, saj se slika ne bo pravilno prikazovala. Vse te napake nam lahko odpravijo izkušeni serviserji, ki popolnoma obvladajo vse naprave Apple. 

iPhone servis lahko obiščemo na različnih lokacijah v Ljubljani ter v ostalih večjih mestih Slovenije. 

Kategorije: Splošno