Motorna žaga za prave profesionalce in izkušene gozdarje predstavlja veselje in pravi užitek dela. Tako je motorna žaga HUSQVARNA 562 XP ustvarjena za le te. Ker seveda pravi profesionalci preživijo veliko časa z motorno žago v roki, mora ta za njih predstavljati neko udobje in nemoteno delo.

Motorna žaga HUSQVARNA 562XP torej ni samo pripomoček za delo, ampak udobna žaga, ki uporabnikom zelo olajša delo. Ne samo to, da je zelo udobna, predstavlja nam tudi veliko inovativnih rešitev za lahkotno in učinkovito delo. Kljub temu, da zagotavlja izjemno moč, je njena poraba goriva zmanjšana kar vse tja do 20% in izhajanje izpušnih plinov zmanjšano lahko vse do neverjetnih 75%.

Torej je varčna in kar je zelo pomembno, tudi zelo prijazna okolju. Pripravljena pa je seveda na vse vremenske razmere, med njimi tudi na zimsko obdobje. Za prijetnejše delo v hladnih razmerah tako poskrbijo ogrevani ročaji.

Rider kosilnice za nemoteno delo

Za nemoteno in lahkotno opravljanje vrtnih del, je za to ustvarjena rider kosilnice. Poznamo veliko vrst rider kosilnic, vse od baterijske rider kosilnice, do tistih, ki so namenjene za profesionalne uporabnike.

Prava posebnost rider kosilnice je ta, da med izvajanjem dela sedimo na njej in tako občutimo njeno udobje in lahkotnost opravljanja dela.

Rider kosilnice ni samo udobna in enostavna za uporabo, ampak jo med delom krasi tudi njena varnost. Z njo ne moremo dosegati velikih hitrosti, kar ne predstavlja le varnosti, ampak tudi kvalitetno opravljeno delo. Uporabnikom ne predstavlja nobene zahtevnosti pri učenju uporabe. Je okretna in ustvarjena za vožnjo naprej in nazaj. Torej z lahkoto lahko nadzorujemo njeno gibanje med drevesi, grmičevjem in seveda ostalim rastlinjem.

Izjemna je tudi za to, ker lahko nastavljamo višino košnje. To pomeni, da se nam prilagaja glede na višino trave in tako ne predstavlja nobenega problema pri kakršnikoli višini le te.

Kategorije: Ostalo