Robustna oprema je na kmetiji še kako dobrodošla. Pogosto pri izbiri nove mehanizacije gledamo prav na vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo, saj so ravno to prioritete, ki se pri delu na kmetiji najbolj izkažejo. Enako velja za izbiro traktorjev in kosilnic. Na tem področju skorajda ni dileme.

John Deere traktorji

John Deere slovi kot izjemno zanesljiva znamka. Svoje dodajo še rezervni deli John Deere, ki omogočajo, da skoraj v nedogled podaljšujemo življenjsko dobo traktorja. Rezervni deli John Deere nadomestijo tiste, ki se poškodujejo zaradi dolgotrajne obrabe ali večjih obremenitev, torej z njimi nadomestimo ravno najbolj ranljive elemente. Še kako dobrodošlo je, da so originalni rezervni deli John Deere izredno kakovostni in vzdržljivi.

Traktorji John Deere seveda prepričajo tudi s svojimi drugimi lastnostmi. Traktor pač mora biti vzdržljiv in zanesljiv, da se lahko nanj zanesemo tudi pri opravljanju zahtevnejših opravil na kmetiji. Takšni uporabniki bodo gotovo izbrali prav to znamko.

BCS kosilnice

Po izjemni zanesljivosti in vzdržljivosti slovi tudi znamka BCS s svojimi kosilnicami. Spet igrajo ključno vlogo rezervni deli BCS, pravzaprav imamo te pogosto na zalogi kar doma. Kosilnice so narejene tako, da v primeru težav omogočajo enostavno popravilo kar v domači delavnici. Nekateri rezervni deli BCS so torej že skoraj ključna oprema – na zalogi je dobro imeti posamezne nože ali pa kar celo koso, sploh če kosilnico uporabljamo na zahtevnem terenu. Kaj hitro se lahko zgodi, da naletimo na kakšen kamen ali drugo oviro, ki ji kosilnica ne bo kos. Pride do poškodb, ki jih enostavno rešijo rezervni deli BCS. Sicer pa imajo te kosilnice praktično neomejeno življenjsko dobo – so precej enostavno zasnovane, ravno zato pa izredno zanesljive. Ni namreč veliko kritičnih delov, ki bi lahko odpovedali, tako da tudi pri zahtevnejšem delu ne bo treba paziti na mnoge kritične točke. Nekaj pazljivosti pri uporabi seveda kljub temu ne škodi.

Kategorije: Ostalo