Izguba zob je za marsikoga precej stresna stvar. A glede na to, kar nam ponuja sodobno zobozdravstvo, je izguba veliko manj stresna kot v preteklosti. Na voljo so namreč številne izjemno učinkovite pa tudi hitre rešitve. Nove zobe lahko dobite že v samo enem dnevu. Rešitev se imenuje all on 4. Cena pa je v primerjavi s tem, kar vam ponuja, cenovno povsem dostopna.

All on 4 je fiksna implantatna rešitev za vsakogar. Gre za nadomeščanje zob. Nadomesti se vse zobe v eni ali pa v obeh čeljustih. Najpogosteje se za takšno rešitev odločajo ljudje, ki niso povsem zadovoljni s svojo totalno protezo ali pa s svojimi propadajočimi fiksnimi mostički. Za all on 4 se lahko odločite tudi v primeru, če na sploh niste zadovoljni niti z izgledom niti s funkcijo svojih zob.

Zdravljenje z all on 4

Cena storitve all on 4 je torej povsem dostopna, zato se vse več ljudi odloča za tovrstno metodo. In kako poteka samo zdravljenje? Najprej se boste morali temeljito pogovoriti s strokovnjakom. Ta si bo posebej za vas vzel čas, da mu boste lahko v miru natančno pojasnili svoje težave pa tudi želje povezane z all on 4. Cena za storitev se lahko določi že na prvem srečanju.

Pomemben del zdravljenja z all on 4 je vsekakor dobra diagnostika. Narediti je potrebno ortopan oziroma panoramski posnetek vseh zob, slikanje čeljusti. S pomočjo slednjega se veliko lažje vidi, izmeri ter določi, kje bi bila najboljša pozicija za implantate.

Celoten postopek je izveden že na prvem pregledu. Nato se pacientu praviloma že predstavi plan terapije. Temu pa sledi kirurški postopek vstavitve implantatov. V enem ali v najkasneje dveh dneh pa še fiksna obremenitev implantatov z novimi zobmi.

Če vas je all on 4 storitev dovolj navdušila, odlične ponudnike lahko najdete na spletu.

Kategorije: Splošno