Zahtevnejši vozniki bodo nedvomno želeli pobrskati po katalogu vozil Ford, saj prav ta zagotavljajo neprekosljivo vozno izkušnjo. Na voljo je obilica modelov, ki zapolnjujejo praktično vsako nišo, tako da bo vsak voznik našel avto, ki mu je pisan na kožo. Izpostaviti pa gre nekatere modele, ki se ponašajo s presenetljivim luksuzom že v zelo dostopnem cenovnem razredu – to sta na primer dobro znani Ford Focus in prestižni Ford Edge.

V obeh primerih bodo zahtevnejši vozniki svojo pozornost seveda usmerili na zadnjo generacijo. Ford Focus ima za seboj na primer že tri generacije, ki se med seboj nekoliko razlikujejo, nova generacija pa je naredila opazen preskok, ki bo zahtevnejšim uporabnikom še posebej všeč. Govorimo o sodobni tehnologiji, ki je našla svoje mesto v osebnih avtomobilih. Ta se ne kaže le v udobju in popolni lagodnosti med vožnjo, temveč tudi v zmogljivosti, varnosti in predvsem varčnosti avtomobila. Novi Focus je zelo dovršen in dodelan osebni avtomobil, ki na vseh področjih ponuja bistveno več kot starejše različice ter tudi več v primerjavi s sodobno konkurenco.

Ford Edge se ponaša s podobnimi odlikami. Tu pride užitek pri vožnji še nekoliko bolj do izraza. Čeprav je že Ford Focus zelo vsestranski avtomobil in se odlično obnese v vseh mogočih pogojih, je Edge kot športni terenec kot nalašč za tiste, ki se želijo v avtomobilu v vsakem trenutku počutiti popolno. Izvrstna izbira za tiste, ki cenijo vozno izkušnjo! Že testna vožnja bo dovolj, da se Ford Edge izkaže, v vsej svoji veličini pa bo navduševal skozi dolga leta uporabe.

Kategorije: Nasveti