Postelja za dojenčka lahko novo pečenim staršem povzroča, kar nekaj preglavic. Veliko staršev se velikokrat prenagli in se osredotoči samo na videz postelje, ne pa na njeno funkcionalnost in uporabnost. Dojenčki ogromno časa prespijo, zato je pomembno, da je postelja za dojenčka udobna in varna. 

Bodite pozorni na postavitev in kvaliteto letvic, ki se nahajajo v postelji. Z prevelikim razmikom, lahko tvegate kakšno nezaželeno nesrečo. Priporoča se, da je postelja za dojenčka brez dodatnih okraskov, kot so na primer bunkice na kotnih količkih, ker lahko otežujejo dvigovanje dojenčka iz postelje. 

Postelja za dojenčka mora biti stabilna in kompaktna. Ker se dojenček veliko premika, je to ključnega pomena za njegovo varnost. 

Postelja za dojenčka mora seveda vsebovati kvalitetno vzmetnico, ki se popolnoma prilega postelji. Biti pa mora tudi primerne trdosti. Postelja za dojenčka ne sme biti preveč nakopičena z otroškimi igračami, saj to predstavlja nevarnost. Držite se pravila majn je več .

Otroški vozički 3v1

Otroški vozički 3v1 so odlična izbira in dobra investicija za nakup. Znani so po svoji kakovosti in praktičnosti. 

Otroški vozički 3v1 vsebujejo košarico, lupinico in voziček. Nudijo, vam vse kar potrebujete za potepanje v vašim malčkom. Otroški vozički 3v1 vam omogočajo, da svojega otroka vzamete povsod s seboj, pri tem pa mu nudite varnost in udobnost, sebi pa olajšate delo in prenašanje malčka. 

Otroški vozički 3v1 so na voljo v različnih modnih barvah, oblikah in velikostih. Za nakup se lahko odločite preko spleta ali pa nakup opravite v specializirani trgovini za malčke. Če ne veste, katerega izbrati je najboljše, da se pred nakupom posvetujete s strokovnjakom, ki vam bo znal svetovati, katerega izbrati .  

Otroški vozički 3v1 nudijo tudi nastavljivo strehico in sedež. Sedežni del lahko namestite, v sedeči, pol ležeči in ležeči položaj. S tem voziček nudi vašemu malčku prijetno, varno in udobno namestitev, ter potovanje. 

Kategorije: Splošno