Ne glede na to, ali potrebujemo nalepke oziroma etikete za osebno rabo v našem domu, ali če jih potrebujemo zato, ker imamo manjšo proizvodnjo in moramo svoje proizvode primerno označiti, če ne potrebujemo velikega števila nalepk hkrati, je printer Primera za nalepke dobra investicija, ki nam na dolgi rok prihrani veliko denarja in škatel v omari z zastarelimi naročenimi nalepkami zunanjega proizvajalca.

Kjer se potreba po kvalitetnem tiskalniku za nalepke najbolje pokaže je primer, ko printer Primera uporabimo v izvedbi, ki se kaže kot specializirna etiketirka za vino. Seveda lahko printer Primera dobimo v mnogo različicah, ki se specializirajo za marsikatere druge dejavnosti, kot je recimo izdelava etiket za vložene produkte, domače sire ali mleko, je etiketirka za vino edinstvena v tem, da je proces etiketiranja pol avtomatiziran, kar je težje dosegljivo, če en sam printer Primera uporabljamo za več različnih proizvodov, saj so ti lahko veliko različnih oblik in velikosti, tako da je avtomatizacija otežena, medtem ko etiketirka za vino nima the problemov, saj lahko ustvarimo etikete, ki se na steklenico nanašajo na enak način zardi podobne oblike steklenic. Etiketirka za vino deluje tako, da cilindrično steklenico postavimo v temu primeren prostor, ter z nožnim stikalom sprožimo proces nanašanja etikete, ki se na proizvod nalepi iz vnaprej natiskanega zvitka nalepk, ki ga lahko izdelamo tako, da uporabimo temu primeren printer Primera.

Vseeno to ne pomeni, da ne obstaja printer Primera, ki omogoča pol avtomatsko tiskanje etiket na drugačnih proizvodih, kot so le steklenice za vino, samo moramo biti pozorni, da je etiketa nanešena na ravno površino, oziroma vsaj tako ravno, kot lahko je v primeru etiketiranja moke, žit, semen ali česa podobnega. S tem tudi zagotovimo lep izgled etiket, ki nima preveč očitnih gub, oziroma je the napak izjemno malo, zato ima izdelek še bolj profesionalen videz.

Kategorije: Ostalo