Skozi celotno zgodovino človeštva spremljamo nenehen razvoj na področju kmetijstva. Vedno so pri gojenju rastlin pomembno vlogo igrale tehnike in sredstva za zagotavljanje čudovitih cvetov in okusnih sadežev. Danes ni nič drugače, saj je na izbiro cela vrsta sredstev, ki pomagajo pri doseganju vrhunskih ciljev. Spoznajte Fox Farm in Plagron izdelke, ki iz ljubiteljskega vrtnarja naredijo uspešnega pridelovalca raznih plodov.

Organska gnojila za vse potrebe

Široka ponudba izdelkov Fox Farm in Plagron zagotavlja prednost v vsaki fazi rasti. Nekatera gnojila so univerzalna in zagotavljajo le hranila, ki so pomembna skozi celotno življenjsko dobo rastline, in to za več vrst rastlin. Drugi izdelki pa so primerni le v nekaterih obdobjih. Organsko gnojilo Fox Farm Tiger Bloom na primer spodbuja predčasno zorenje ploda, gnojilo Big Bloom pa se uporablja le v začetnih fazah rasti. Treba se je informirati o tem, za katero fazo so izdelki namenjeni, in jih uporabljati v skladu s predpisi, sicer se lahko kaj hitro zgodi, da gnojila povzročijo več škode kot koristi.

Fox Farm in Plagron nudita organska gnojila s skrbno odmerjeno mešanico hranil. Gnojila Plagron so znana predvsem po tem, da za kakovost prsti skrbijo s hranili morskih alg. V vsakem primeru pa se v izdelku skriva vse, kar rastline potrebujejo od dodatnih gnojil. Doziranje je odvisno od okoliščin in predpisano s strani proizvajalca. Posebni predpisi veljajo tudi v primeru mešanja gnojil oziroma kombiniranja različnih sredstev. Vedno pa velja, da pretirano gojenje rastlinam lahko škodi, zato je treba pri odmerjanju vedno paziti.

Kategorije: Storitve