Stenske nalepke so že nekaj časa izredno priljubljen element vsake otroške sobe. To je odličen način, ki vam omogoča, da sobo svojega sina ali hčerke brez težav okrasite. Zaradi različnih motivov, ki so na voljo, boste brez težav našli primerne stenske nalepke zase. 

Veliko spletnih trgovin ponuja unikatne stenske nalepke, ki bodo vsako steno v sobi vašega otroka popolno dopolnile. Za punčke se običajno izbirajo zasanjani in pravljični motivi, medtem ko imajo fantje raje risane junake. 

Enostavno nameščanje

V večini so stenske nalepke nameščene na foliji in ga zaradi tega enostavno brez večjih težav pred nalepljanjem odstranite. Ko izberete površino, na kateri bo nalepka stala, jo enostavno čim bolj ravno prilepite. 

Vse stenske nalepke imajo lepilo, ki se brez težav oprime na različne podlage. Poleg tega pa po odstranitvi ne puščajo nadležnih madežev in odtisov, kar je za starše odlična novica, saj se otroci velikokrat hitro naveličajo ene dekoracije in si želijo novo. 

Vsestranska uporabnost blazine za dojenje

Blazina za dojenje je odličen pripomoček za vsako doječo mamico Uporabna je predvsem zato, ker mamici nudi možnost, da doji in pri tem ne drži otroka v rokah. Otrok pa bo na blazini udobneje ležal in se zato tudi raje dojil. 

Vsaka blazina za dojenje je izdelana iz najboljših materialov, ki so prijazni za kožo matere in dojenčka. Model blazine mora biti primerno velik, saj ne sme ovirati procesa dojenja. Ker je blazina za dojenje zelo lahka, se brez težav odnese povsod s seboj. 

Lastnosti blazine

Vsaka blazina za dojenje mora biti pralna na visokih temperaturah. To je pomembnem podatek, ki ga pri nakupu ne smete zanemariti. Večina blazin se lahko suši v sušilnem stroju, kar je tudi pomemben podatek kupca. 

Običajno je blazina za dojenje polnjena z umetnimi vlakni, vendar pa lahko kupite tudi takšno, ki je polnjena z naravnimi vlakni. 

Kategorije: Splošno