Servis hladilnih naprav je nujno potreben takrat, ko se nam naša klimatska naprava okvari. Dandanes si že praktično ne moremo več predstavljati poletja brez klime. Ko je izredno vroče v avtomobilu lahko vzdržimo le, če imamo odlično klimatsko napravo, ki hladi celotno vozilo in je izredno varčna. Torej nam ne porabi preveč goriva. 

Servis hladilnih naprav pa je potreben takrat, ko ugotovimo, da naša klima ne deluje več tako dobro. Velikokrat se namreč zgodi, da na pri dolgotrajni uporabi klima poči in jo moramo nato sanirati ali pa zamenjati. V takem primeru nam polnjenje ne koristi, saj bo naslednji dan klima zopet prazna in nedelujoča. Le dober serviser nam bo takoj povedal, ali se splača klimo napolniti ali ne. 

Servis hladilnih naprav je potreben tudi takrat, ko nismo prepričani ali naša klima dovolj dobro hladi. Le usposobljeni strokovnjaki nam bodo povedali, kaj točno moramo popraviti in nam bodo znali svetovati od okvari, ki je ne bi bilo smiselno popraviti. 

Webasto grelec za ogrevanje vozil

Webasto grelec je odličen za gretje vozil. Omogočil nam bo popolnoma toplo vozilo, ki se bo segrelo le v nekaj minutah. Z njegovo pomočjo si avtomobil lahko ogrejemo že, ko je še pri miru in smo mi še znotraj našega doma. Najlepše je namreč dejstvo, da se v mrzlem jutri lahko usedemo v prijeto ogret avtomobil in se odpeljemo v službo. Ogret avtomobil nam bo pomagal, da ne bomo več imeli ledeno mrzlih rok in nog, saj bo avtomobil imel ob vstopu vanj odlično energijo. 

Webasto grelec nas bo poleti tudi hladil, saj ima vgrajeno tudi prezračevalno funkcijo. Tako nam ne bo potrebno kupovati nove naprave, saj je grelec odlično pripravljen za premagovanja vsakdanje vročine. 

Webasto grelec se lahko napolni tudi z bencinom. Varnost takšne uporabe je preverjena in je tako izredno priljubljena.

Kategorije: Splošno