Gotovo ni niti enega računalniškega navdušenca, ki še ne bi slišal za znamko ASUS. Gre namreč za izredno plodovitega proizvajalca, ki ponuja celo vrsto izdelkov, tako sestavljene računalnike, prenosnike in tablice, kot tudi mobilne telefone in druge izdelke, pa tudi nekatere posamezne komponente. V ponudbi znamke ASUS se bo gotovo našlo nekaj za prav vsakega računalnika, pravzaprav verjetno že ima skoraj vsakdo v uporabi kakšen njihov izdelek.

Cenovno ugodni vsestranski izdelki

Med cenovno ugodnimi izdelki izstopa predvsem kakšna ASUS tablica. Na tem področju namreč proizvajalec preseneča z izjemnim razmerjem med kakovostjo in ceno. Tudi najcenejša ASUS tablica bo odlično opravila svojo nalogo, saj prihranek ne gre na račun skromnejše konfiguracije. Enako velja za prenosne računalnike nižjega cenovnega razreda – tako kot ASUS tablica bo tudi prenosnik ponudil presenetljivo zmogljivost glede na ugodno cenovno znamko. Nasploh ASUS slovi po izvrstni kakovosti glede na ceno.

Vrhunski specializirani izdelki

ASUS gaming serija ROG vsebuje cel kup vrhunske opreme za najzahtevnejše uporabnike. Seveda je ASUS gaming oznaka, ki cilja na navdušence nad video igrami. Na tem področju je ASUS res priznan proizvajalec – prednjači predvsem na trgu igričarskih prenosnikov, zalo cenjene pa so tudi njihove grafične kartice. Spet pa ASUS gaming ni vse, kar ponuja ta proizvajalec zahtevnejšim uporabnikom. Pod to znamko bomo našli različne izdelke, ki ciljajo tudi na poslovne in druge uporabnike, ki niso pripravljeni sklepati kompromisov. V višjem kakovostnem razredu je seveda glavna značilnost brezhibno delovanje opreme, tudi ASUS pa pri nekaterih izdelkih doda poseben prestiž. Cena je razumljivo nekoliko višja.

Kategorije: Oprema