Tisti, ki se profesionalno ukvarjajo z gozdarstvom in drugimi podobnimi opravili, prav gotovo vedo, za kaj gre, ko omenjamo besedo STIHL. Gre namreč za znamko proizvajalca, ki proizvaja vrhunske naprave, med njimi tudi motorne žage, med katerimi izstopata predvsem STIHL MS 461 in STIHL MS 441.

STIHL MS 461 – sodobna in izredno zmogljiva žaga

Profesionalci oziroma strokovnjaki vedo, da je to ena najboljših motornih žag, kar jih premore sodobni trg. Je sodobna in zmogljiva motorna žaga, ki se torej uporablja za profesionalne uporabnike z odličnim razmerjem med težo in močjo. Inovativni koncept motorja, profesionalni sistem ter vibracije jo namreč delajo vrhunsko na vseh področjih opravljanja zahtevnega ter odgovornega dela. Je tudi izjemno prijazna za okolje, saj porabi manj goriva, kar za petino v primerjavi z drugimi, ter prav tako proizvaja tudi manj izpušnih plinov v primerjavi z drugimi modeli.

STIHL MS 441 – še ena vrsta izjemnih motornih žag

Tudi ta vrsta motorne žage ima vsaj tri argumente, ki so zadostni, da jo kupujejo na veliko. V prvi vrsti gre za vodilno tehnologijo motorja, v nadaljevanju pa veliko moči ter izjemno učinkovito zasnovan filter. Vse to tovrstno žago dela izjemno in v primerjavi z drugimi tudi boljšo. Ponaša se tudi z inovativnim sistemom proti tresljajem.

Če želimo torej delo v gozdu ali pa na vrtu opravljati odgovorno in tudi profesionalno, potem je vsekakor primerno imeti in tudi uporabljati tovrstne žage. Dostopne so na trgu in zagotavljajo nam, da bo naše delo opravljeno hitro in kvalitetno.

 

 

Kategorije: Oprema