Telegram za mami naj bo čudovit, iskren in edinstven. Mamici boste na ta način še polepšali celotno nosečniško izkušnjo in jo zelo razveselili. Ob telegramu za mami pa bo raznežen tudi očka. Ob rojstvu otroka se mami počuti srečno in izpopolnjeno. 

Telegram za mami je lahko zelo unikatno in osebno darilo. Telegram za mami lahko izdelate čisto po svojem okusu in tako zares pustite svoj pečat. V telegram lahko napišete kakšen verz, ki ste ga našli na spletu ali pa se sami spomnite kaj lepega in to prenesete na papir. Z poslanim telegramom zagotovo ne boste zgrešili, saj ste mamici in dojenčku poslali trajno darilo, ki ga bodo lahko prebirali še mnogo let.

Telegram medo

Telegram medo je lahko v različnih barvah in ima dodane različne motive, ter različne medvedke. Tako boste lahko telegram medo poslali za fantka ali pa deklico. Telegram medo lahko pošljete vse dni v letu, ob praznikih in vikendih. Ko bo malček zrastel bo lahko vaš telegram ponovno prebral in občutil vaše želje in dobre misli namenjene njemu.

Telegram medo je namenjen tako deklicam in fantkom, tako da je telegram medo odlična izbira, saj boste na voljo imeli ogromno različnih barv in motivov ne glede na spol novorojenčka. V telegram zapišite svoje občutke sreče in zadovoljstvo ob rojstvu novega malčka, če morda ne veste kako bi ubesedili in na papir prenesli svoje občutke, pobrskajte po spletu ali po   knjigi in tako izberite čudovit verz za mamico in njenega malčka.

Telegram medo pa ima lahko dodano tudi kakšno majhno pozornost, ki je namenjena mamici ali malčku, lahko pa tudi kar obema. Za malčka lahko kupite kakšno prisrčno kapico, nogavičke z čudovitimi vzorčki, bodije, za mamico pa morda kakšno malenkost, kot je bombonjera, dišava ali pa kaj drugega. Predvsem je važen namen in iskrenost. Telegram medo bo tako razveselil celotno družinico.

Kategorije: Splošno