Vse več uporabnikov pohištva prisega na naravne materiale, ki so varni in povsem zdravi za uporabo. Tudi, ko na primer izbirajo tuš kad, so pozorni na to. Tega se zaveda vse več proizvajalcev in to pri svoje delu tudi upoštevajo. 

Tuš kad za prhanje dobrih proizvajalcev je izdelana iz naravnih materialov. Vključuje izjemno nizek delež poliestrskih smol ter zaključnega sloga akrilnega premaza. Sodobno zasnovana tuš kad je navado nizka, posledično pa je lahko mogoča vgradnja podstavka v nivoju tal. 

Kakovostna sodobno zasnovana tuš kad se odlikuje tudi po odličnih kemijskih, fizikalnih in mehanskih lastnostih. Je izjemno trpežna proti številnim udarcem, odporna nan UV žarke, odlično odporna na baze in kisline pa tudi na alkohol, razkužila in belila, ki so v kopalniškem prostoru neredko prisotna. 

Pomembno je, da tuš kad vključuje podstavek, ki ne drsi in je antibakterijski. Podstavek je lahko obarvan po celi debelini. To omogoča preprosto saniranje različnih možnih mehanskih poškodb. Tuš kadi so vam na trgu na voljo po naročilu, in sicer v najrazličnejših dimenzijah, oblikah in barvah.  

Keramične ploščice za kopalnico 

Ploščice iz keramike so zlasti dobrodošle v kopalniških prostorih, kjer se odlično obnesejo. A po drugi strani lahko kakovostne keramične ploščice nameščate še na različne druge površine.

Keramične ploščice so dobra izbira tudi za predsobe, kuhinjske in jedilne prostore. Omogočajo namreč zelo hitro in preprosto vzdrževanje in čiščenje. 

Na trgu vam je na voljo zelo široka izbira ploščic iz keramike. Izjemno privlačne so tiste keramične ploščice, ki so v imitaciji kovine, lesa ali pa kamna. Morda vas bodo zamikale takšne, ki so v imitaciji usnja. Izbira je odvisna od vašega okusa in ne nazadnje tudi od prostora, kamor jih nameravate položiti. Vsekakor boste v kopalniški prostor postavili drug izgled keramičnih ploščic kakor pa na primer v predsobo. 

 

Kategorije: Splošno