Napredne kosilnice in žage niso le v domeni profesionalnih uporabnikov, temveč se jih poslužujejo tudi domači vrtnarji. Vsi, ki bi radi okolico svoje hiše obdržali kar se da privlačno, morajo imeti na dosegu roke nekatere izdelke, ki poenostavijo domača vrtna opravila.

Motorna kosilnica

Nepogrešljiva oprema pri urejanju zelenice. Motorne kosilnice so na voljo v različnih izvedbah, med katerimi je zadnje čase priljubljena predvsem električna kosilnica. Ta prinaša različne prednosti, seveda pa predvsem izjemno učinkovitost in varčnost, torej nizke stroške na dolgi rok. Električna kosilnica je torej odlična izbira za tiste, ki želijo vrtna opravila opraviti kar se da elegantno, hkrati pa poskrbeti za čisto okolje in prijazno opremo. Seveda pa električna kosilnica ni edina možnost, ki je na voljo – mnoge druge motorne kosilnice se obnesejo prav tako dobro, v določenih primerih še bolje, predvsem pa zahtevajo nižjo začetno investicijo.

Motorna žaga

Pomemben spremljevalec domačega vrtnarja je vsestranska motorna žaga. Stihl MS 181 je odlična izbira na tem področju, saj cilja posebej na manj zahtevne uporabnike, ki se soočajo z grmičevjem in vsiljivimi vejami okoliških dreves. Žaga Stihl MS 181 je pri svojem delu zelo učinkovita, predvsem pa je lahka in okretna ter omogoča enostavno uporabo. Primerna je celo za tiste, ki prvič kupujejo motorno žago. Za hitra opravila okoli hiše skorajda ni boljše izbire. A gotovo se Stihl MS 181 ne ustraši niti zahtevnejših izzivov: tudi žaganje drv in podiranje manjših dreves ne bo problem za napravo takšne kakovosti. Dolgoročno zadovoljstvo je s tem zagotovljeno.

Kategorije: Oprema