Visokotlačni čistilci so uporabni v različnih delih našega doma. Največkrat jih uporabljamo za čiščenje našega avtomobila ali za čiščenje letne terase. Teraso navadno jeseni in pozimi ne uporabljamo, včasih jo medtem pometemo, da odstranimo listje a vendar v tem delu leta naša terasa počiva.

Visokotlačni čistilci jo bodo spomladi pripravili na ponovno uporabo in jo bodo naredili sijočo in svežo. Z visokotlačnim čistilcem bomo lahko očistili in oprali našo vrtno mizo, vrtne stole, ležalnike in klopi. Trenutno zelo moderen material ratan iz katerega je narejenega veliko vrtnega pohištva ima veliko rež in luknjic v katerih se nabere trdovraten prah. Tega bomo najlažje očistili s pomočjo visokotlačnega čistilca.

Visokotlačni čistilci so lahko večji ali manjši. Nekateri so prenosljivi in jih lahko med čiščenjem držimo kar v roki, drugi pa so večji in težji, a imajo pritrjena kolesca, tako jih lahko brez težav peljemo s seboj.

Karcher čistilec za okna za kristalno čista okna

Karcher čistilec za okna nam bo pomagal pri čiščenju vseh steklenih površin. Moderni domovi imajo vgrajenih veliko oken in steklenih sten, saj si ljudje želijo veliko svetlobe v svojih dnevnih prostorih. Stvari se zakomplicirajo, ko pomislimo na čiščenje vse tistih steklenih površin. Tu nam na pomoč priskoči na karcher čistilec za okna, ki nam pomaga očistiti vsak steklo hitro in učinkovito.

Karcher čistilec za okna bo naša okna očistil tako dobro, da jih bomo od sedaj naprej z veseljem čistili. Na pomoč nam priskoči tudi pri čiščenju različnih ogledal v kopalnici in v drugih prostorih našega doma. Očistim nam bo tudi tuš kabino, ki je zamazana z vodnim kamnom in milom.

Karcher čistilec za okna je primeren tudi za čiščenje avtomobilskih oken in stekla pri naši kuhinjski pečici. Ker cena čistilca ni visoka, si ga lahko omislimo takoj, lahko pa prosimo naše bližnje, da nam ga kupijo za rojstni dan.

Kategorije: Ostalo