A področju vrtne opreme posegamo po izdelkih uglednih znamk, saj si ne moremo privoščiti varčevanja in kompromisov. Opremo uporabljamo redno in se nanjo tudi pogosto zanašamo, torej ne želimo, da nas ravno sredi dela pusti na cedilu. Nič čudnega, da so med najbolj priljubljenimi prav tiste znamke, ki slovijo po kakovosti in zanesljivosti, med temi gotovo izstopa tudi Husqvarna. Ta švedski proizvajalec prepriča predvsem s ponudbo naprednih kosilnic, zelo priljubljene pa so tudi njihove motorne žage.

Husqvarna kosilnice

Med kosilnicami je ponudba zelo pestra, znamka Husqvarna pa izstopa predvsem v višjem kakovostnem in zmogljivostnem razredu. To so kosilnice, ki ciljajo na profesionalne vrtnarje in druge zahtevnejše uporabnike. Odličen primer je vrtni traktor, med zelo cenjene Husqvarna kosilnice pa se uvrščajo še robotske kosilnice iz serije Automower. To so napredni izdelki, ki imajo poleg prepričljive zmogljivosti še mnoge druge odlike.

Seveda najdemo Husqvarna kosilnice tudi v nižjem cenovnem razredu, kjer so na voljo vsestranske kosilnice za domačo uporabo. Zelo priljubljene so akumulatorske kosilnice, pri katerih izstopajo inovativne rešitve tega proizvajalca, prav tako pa lahko posegamo po klasičnih samohodnih ali nahrbtnih kosilnicah.

Husqvarna motorne žage

Če delamo tudi z drevjem in grmičevjem, bomo potrebovali nekaj dodatne opreme za delo z lesom. Pri tem je kakovost pripomočkov zelo pomembna, zato je izbira ugledne znamke samoumevna. Motorne žage Husqvarna so zelo prepričljive, saj se lahko spet zanesemo na nekatere odlike, po katerih je ta znamka tako znana. Gre za naprave, ki prepričajo tudi zahtevnejše gozdarje, a spet je privlačna lastnost ponudbe tega proizvajalca tudi sama širina. Domači uporabniki bodo veseli cenejših žag, ki jih lahko uporabijo za razna opravila okoli hiše, recimo za žaganje vej, čiščenje grmičevja in pripravo drv. 

Tudi motorne žage znamke Husqvarna odlikujejo napredne funkcionalnosti in izboljšave, ki dodajo piko na i osnovnim odlikam. Vsekakor je izbira takšne žage zelo dobra odločitev za praktično vsakega kupca.

Kategorije: Splošno