Waeco klimatske naprave so najboljše na trgu, saj s svojimi senzorji omogočajo uporabniku konstantno hladno ali toplo temperaturo znotraj vozila. Najpogostejši način uporabe klimatske naprave v vozilu je tako, da se pritisne gumb »auto« in nato nam vozilo samodejno ohladi ali segreje prostor znotraj vozila na želeno temperaturo. Poznavalci pravijo, da je idealna temperatura, ki jo lahko nastavimo v avtomobilu 22 stopinj Celzija. Pri reguliranju višine temperature je seveda najbolje upoštevati zunanjo temperaturo. 

Waeco klimatsko napravo moramo tako nastaviti, da bo prostor shladila na 6 do 7 stopinj nižjo temperaturo, kot je temperatura ozračja. Tudi zdravniki se strinjajo s tem, saj je prenizka temperatura lahko nezdrava za človeško telo. Najbolje je, da nam pri delovanju klimatske naprave v vozilu, sveti gumb AC. Omenjeni gumb nam zagotavlja, da je delovanje klimatske naprave optimalno . 

Waeco blagovna znamka v klimatske naprave vgrajuje najboljše kompresorje, ki uravnavajo delovaje klimatske naprave glede na zunanjo temperaturo. Da jim to uspe, uporabljajo posebne senzorje, ki se nahajajo pri vzvratnem ogledalu in spremljajo sončno svetlobo ter smer sončnih žarkov. 

Truma klimatske naprave skrbijo tudi za varnost

Truma klimatske naprave so izredno kvalitetne in veliko kupcev jih obožuje zaradi njihove praktičnosti in enostavne uporabe. Večin klimatskih naprav lahko namreč hlajenje opravi popolnoma avtomatsko in tako se vozniku ni potrebno ukvarjati z nastavitvami. Dobra klimatska naprava pa lahko poskrbi tudi za našo varnost, saj zazna povečano vlago v vozilu in ko začnejo šipe megliti, poskrbi za hitro povečanje delovanja ventilatorja. 

Truma klimatske naprave tako vedno zagotavljajo čisto vetrobransko steklo in varno vožnjo. Med hitro vožnjo je namreč nenadna zameglitev šip lahko zelo nevarna. Če voznik iznenada ne vidi več na cesto, se lahko pripeti neljuba nesreča. 

Truma so cenovno precej ugodne in zato jih obožujejo vsi uporabniki. Želijo pa si jo imeti tudi tisti, ki je še nimajo. 

Kategorije: Splošno