Ko končamo z urejanjem notranjih prostorov se večina ljudi osredotoči tudi na zunanjost, če to seveda imajo na voljo. Najlažje je, če se najprej odločimo v kakšnem stilu bi radi imeli urejeno zunanjo okolico in šele nato začnemo obiskovati razno razne centre, kjer imajo na razpolago vrtno pohištvo, saj le tako lahko dejansko poskrbimo, da nismo popolnoma prevzeti z vso izbiro. 

Veliko ljudem največji izziv predstavljajo vrtni stoli, še posebej, če se ne odločijo za nakup prave vrtne garniture, kjer v bistvu kupimo cel set hkrati. Razlog, zakaj so lahko vrtni stoli nekolikšen iziv je to, da imamo problem s tem, da se morajo stilsko ujemati z mizo, biti udobni in biti primerno visoki za mizo, ki smo jo izbrali in ravno zaradi tega se priporoča da so vrtni stoli vsaj od istega proizvajalca, če ne že iz iste linije kot je tudi miza, ki jo izberemo.

Eden izmed razlogov zakaj nas zanimajo ločeni vrtni stoli je lahko ta, da si želimo recimo večjo mizo, kot je tista, ki je dostopna v kompletu in se zaradi tega odpravimo na potovanje kombiniranja dveh “različnih” proizvodov.

Ravno zaradi takih problemov je pomembno, da imamo že prej izdelano vsaj približno idejo glede tega kako želimo da izgleda vrtno pohištvo, saj moramo že tako ali tako sprejeti veliko različnih odločitev, ko smo enkrat v centru, kjer se prodaja vrtno pohištvo in se bomo težko odločali še glede tega, ali želimo imeti ročaje ali ne, ko nas tako ali tako že tam čakata dva podobna stola, ki sta recimo iz nekoliko drugačnega lesa. Takih problemov po navadi nimamo z notranjimi stoli, saj imajo ti na voljo veliko več oblik in materialov, da so še vedno uporabni in vzdržljivi, kot jih imajo vrtni stoli tako da moramo to vzeti v razmislek.

Kategorije: Splošno