Zobne luske so optimalna rešitev za vsakogar, ki si želi polepšati svoj nasmeh. Veliko ljudi sanja o lepih, belih zobeh, takšnih kot jih imajo zvezdniki. Vsi se namreč zavedamo, da je lep in bel nasmeh prvi vtis, ki ga pri človeku. Ker pa velikokrat naši zobje niso skladi in nimajo lepe oblike, jih skrivamo in le redko pokažemo.

Zobne luske so ravno zato idealen način, kako si lahko na enostaven in hiter način polepšamo ustno votlino. Narejene so iz keramike, ki je idealen material za izdelavo zobnih lusk. Po izglede je namreč izredno podobna zobni sklenini, tako da ne bo nihče opazil, da zobje niso vaši. Pri nasmehu se ne bo preveč svetila in ne o dajala videza umetnih zob. To bo vaš nevidni lepotni popravek s katerim boste zažareli.

Zobne luske se pritrdijo na nas obstoječi zob. Za zobe luske se odločimo kadar si želimo na primer skriti razmak, ki je nastal vmes naših zob, saj si lahko na zobe pritrdimo luske takšne velikosti, ki bodo prikrile vsako še tako veliko luknjo med dvema zoboma. V kolikor se želimo odločiti za namestitev odličnih zobnih lusk si lahko na internetu pogledamo, kje v Sloveniji nudijo to storitev in kakšne so cene.

Zobni implantati za ugodno ceno

Zobni implantati so rešitev za našo ustno votlino, takrat ko nam zaradi bolezni dlesni in zob naši zobje ne služijo več in jim moramo odstraniti. Ustna higiena je izredno pomembna in vsakdo bi se moral zavedati, da mora skrb za zobe na prvem mestu. Ker pa smo ljudje izredno leni in se nam zjutraj in zvečer ne ljubi skrbno počistiti svojih zob, se velikokrat zgodi, da postanejo naši zobje je zdravi in nam začnejo povzročati težave.

Zobni implantati so seveda precej dragi, vendar nam trajno nadomestijo naše odpadle zobe in ravno zaradi tega so izredno priljubljeni. Preden se odločimo za zobe implantate moramo dobro premisliti, se posvetovati s svojim zobozdravnikom in si natančno prebrati vse potrebne informacije v povezavi z novimi zobmi. Preden nam lahko na dlesni vstavijo nove zoben implantate mora biti naša ustna votlina zdrava in optimalno pripravljena.

Kategorije: Storitve