Zdravi in lepi zobje zagotovo za vsakega od nas pomenijo tudi bolj kakovostno življenje. V primeru izgube zoba ali drugih težav pa je treba obiskati zobozdravnika, ki na najboljši način poskuša pomagati pri nastali situaciji. 

Zobni implantati so posebni zobni vsadki, ki ob izgubi zoba lahko odlično nadomeščajo korenino. Na trgu so poznani že kar nekaj časa, vsi tisti, ki jih že uporabljajo oziroma jih imajo nameščene v usta, pa vedo povedati, da so vsadki popolnoma nemoteči in so tudi preprosti za čiščenje. 

Zobni implantati brez kirurškega posega

Zobni vsadki so med ljudmi priljubljeni tudi za to, ker se jih v ustno votlino praviloma vstavi brez kakršne koli operacije. A še preden se boste odločili za tovrstni poseg, morate preveriti, ali ste sploh primeren kandidat. To lahko naredite tudi s pomočjo svojega zobozdravnika. 

Zobni implantati so narejeni iz titana 

Zobni vsadki oziroma implantati so narejeni iz zelo kakovostnega materiala titana, ki se v ustni votlini zelo dobro obnese. Zobni implantati na prvi pogled delujejo kot vijaki, a v ustih nimamo občutka, da bi v njih imeli kakšen tujek. 

Zobni implantati in cena 

Ker se zobni vsadki med seboj razlikujejo tudi glede na kakovost, je posledično različna tudi cena za implantate. Vsekakor se vam splača posegati bo bolj kakovostnih implantatih, kar vam bo vsekakor priporočil tudi zobozdravnik. 

Zobni implantati ter druge informacije 

Če želite izvedeti še več informacij o zobnih implantatih, potem je čas, da obiščete tudi spletne strani s tovrstno vsebino. Koristne podatke in nasvete boste našli tudi na spletnih straneh podjetij, ki se ukvarjajo z zdravljenjem zob. Na njih se boste lahko kar od doma naročili na zobozdravstvene storitve, na primer na vstavljanje zobnih implantatov, beljenje zob. Slednje je v zadnjem času še kako zelo priljubljeno, saj ljudem veliko pomeni tudi zunanji izgled zob.

Kategorije: Splošno